Победителите ще бъдат определени чрез гласуване в социалната мрежа

Областна дирекция „Земеделие“ в Добрич и тази година е участник в инициатива на Института по публична администрация за добри практики на държавните администрации.

Във второто издание на конкурса за детска рисунка „Децата – бъдещи стопани на Добруджа“ се включиха малки участници от първи до четвърти клас от над 10 населени места със 151 творби.

Те показват как изглежда Добруджа през погледа на детските очи. Изработени са в 3D формат от естествени и рециклирани материали. Темите са свързани с традициите и съвремието на земеделския поминък. Не е забравена и красотата на северното ни Черноморие.

Всички творби са заснети и представени за гласуване, в което все още  може да се включите до 15.12.2022 г. на Facebook – страница – ttps://www.facebook.com/Конкурс-Децата-бъдещи-стопани-на-Добруджа 

Предвидени са първа, втора и трета награда за отличените с вашето гласуване участници, както сертификати и поощрителни подаръци за всички!

Творбите са изложени в сградата на областна администрация – на първия етаж пред помещенията на Областна дирекция „Земеделие“ гр.Добрич. Родители, роднини, деца, учители и приятели могат да я посетят всеки ден от 9,00 до 17,30 ч. до края на януари 2023 г.

Наградите и сертификатите на участниците ще бъдат раздадени  след приключване на гласуването.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*