Две близки семейства от Добрич – на брат и сестра, останаха без дом, след като пожар опустоши къщата им в съботната вечер на 15-ти февруари. Едното от тях от години се бори за оцеляването на малкото си момиченце, на което предстои операция в чужбина. Почернената фамилия днес се сбогува с 68-годишната си майка, която загина в пожара.
Борбената Сиана е едно от децата на Българската Коледа. 5-годишното момиченце има луксация на коленете, която води до тежки деформации и претърпява няколко операции. Такава му предстои отново на 27 февруари в Германия, но семейството е споходено от неочаквана трагедия – домът им се запалва в събота вечерта. В пожара загива бабата на Сиана – Събка. Пламен е съкрушен, че не е успял да помогне на майка си навреме да напусне горящата къща. Сега двете семейства имат нужда от подкрепа. Озовават се близки и непознати с дрехи и вещи от първа необходимост.
Фамилната къща е негодна за обитаване, но Пламен е готов да я възстанови с приятели, ако се намерят добри сърца да дарят строителни материали.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*