Няма да бъде поставена композиция с надпис “Добрич” за влизащите в града. Вместо това със средствата ще бъде изградена детска площадка в района на ул. „Екзарх Антим I-ви“ в Добрич
Предложение за актуализация на Програмата за капиталови разходи на Община град Добрич за 2019 година беше една от точките в дневния ред на заседанието на местния парламент днес. Зам.-кметът по „Устройство на територията” арх. Боян Коларов внесе предложение 24 749 лева да бъдат разходвани за изработка и монтаж на „Посрещащи композиции – Добрич” за влизащите в града от пътя за Варна. Общинският съветник Младен Матеев посочи, че на екрана в залата трябва да бъде показана конструкцията и заяви, че няма да гласува “за”, защото е редно да види какво ще представлява въпросната композиция. Матеев предложи средствата за композицията да бъдат използвани детска площадка по ул. „Екзарх Антим I-ви“. Герман Германов посочи, че съветниците само преди 2 часа са гласували 12 000 лева за поддръжка на 51 детски площадки.
В крайна сметка се прие предложението на Младен Матеев, подкрепено от 27 общински съветници. 31 съветници дадоха съгласие за приемане на цялата докладна записка за актуализация на Програмата за капиталовите разходи на Община град Добрич за 2019 г.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*