Близо 7000 лева събра Детска градина „Звездица” на пролетния си бал в елегантната зала на ресторант „България”. Събитието, което се провежда за втори път събра 190 души – екипа на 23 ДГ, родители, партньори, представители на Ротари и Лайънс клубовете в Добрич, и на бизнеса в града. Те бяха приветствани от зам.-кмета по хуманитарни дейности д-р Емилия Баева. Директорът на градината Дора Минчева оповести целта на светското събитие и благодари на любезните домакини за неповторимата обстановка. В програмата на благотворителната вечер се включиха бивши възпитаници на детската градина, които вече завладяват големите сцени.
Проведен беше пролетен базар с предмети, изработени от колектива на градината, бивши преподаватели и родители. Атрактивните сувенири от томболата и търга донесоха необходимите средства за закупуване на 2 образователни системи Енвижън за двете сгради на детското заведение. С част от сумата ще бъдат подменени леглата в първа група на централната сграда на детската градина.
Нощта на доброто продължи със забавления на дансинга в кокетната зала, декорирана тематично в нежните цветове на първа пролет.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*