Модната верига за дрехи и аксесоари LC Waikiki отвори свой магазин в Добрич, на околовръстния път при изхода за Албена. Това е 19-ият търговски обект на компанията, която от 9 години присъства на българския пазар и е добре позната на клиентите. Магазинът беше официално открит днес при повишен потребителски интерес. Повечето клиенти споделят, че новият търговски обект от любимата им марка ще им спести време и разходи за пътуване до други градове.
Кристина:
„Досега пътувахме до Варна, за да посетим този магазин, вече ще бъде много по-удобно да го посещаваме в Добрич. Обикновено купуваме детски стоки, но това е защото, когато ходим до Варна не разполагаме с достатъчно време и бързаме да напазаруваме само за детето. Сега ще имаме възможност да идваме постоянно, да разглеждаме спокойно и да обърнем внимание на стоките, предназначени за възрастни.“
Търговската площ на магазина в Добрич е 1200 кв.м., а инвестицията за разкриването и оборудването му е около половин милион евро. В момента в него работят 15 души с тенденция служителите да се увеличават заедно с ръста на бизнеса.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*