Две награди за ученици от ПГ по туризъм „Пейо Яворов” в Добрич
Гост в студиото ни е арх. Емилия Добрева – председател на ПК „Устройство на територията, жилищна политика и строителство” в ОбС – Добрич, с която ще разискваме основните инфраструктурни проблеми на града. Ще се опитаме да внесем повече яснота в това, с какво ще се занимава временната комисия, сформирана вчера на извънредната сесия по проблемите с водоснабдяването в Добрич, кои въпроси останаха без отговор и кои не бяха зададени. Какви са забележките на специалиста по благоустройствените дейности в града – гледайте след акцентите.
Във втората част на предаването – нови отличия за възпитаници на Професионална гимназия по туризъм „Пейо Яворов” в Добрич ни отвеждат в учебното заведение. Този път ученици на добричката гимназия се представиха на конкурса „Най-добър готвач на годината на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация”, който се проведе на 26 и 27 септември в рамките на форум „Туризъм и кулинария” в к.к. „Св. Св. Константин и Елена”. Темата му бе „Иновативна балканска кухня – новаторство и стил“. В условията на много силна конкуренция, първо място в категорията „Най-добър млад готвач” зае Неше Неждет от добричката гимназия, а второто – Николета Ненчева също от гимназия „Пейо Яворов”. Повече за конкурса и двете награди на момичетата ще ни разкаже директорката на учебното заведение Нели Апостолова. Ще ви срещнем и с наградените млади готвачи и преподавателката им Милена Ненчева.
На финала на предаването отец Велико ще ни разкаже за безсилието на смъртта пред силата на Божия син и за чудото на възкресението.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*