За 18-та поредна година в Добрич ще се състои традиционното издание на Националното изложение на производителите под мотото „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“!
Изложението ще се проведе на открити площи до хотел „България”, от 24 до 29 септември, а участващите над 40 фирми от цялата страна ще представят своите най-нови стоки и колекции за сезон Есен – Зима ‘2018.
Повече от 18 години изложението се провежда във формата „Празник на открито за цялото семейство“ с насоченост към крайния потребител, предпочитащ родното производство.
Всички почитатели на българската мода ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните дизайнери и производители и да се потопят в атмосферата на празничното пазаруване. Не са за пренебрегване и специалните панаирни отстъпки и промоции за сезонни стоки.
Целта на проявата е, както да презентира и подпомогне българското производство, така и да даде възможност на крайните клиенти и потребители да закупуват качествени стоки на производствени цени. В началото на есенния сезон и на старта на новата учебна година, посетителите ще могат да обновят гардероба на цялото семейство и да направят най-добрия избор от щандовете на изложението.
„С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“ продължава до 29 септември (събота) с покана за посещение към всички граждани и гости на гр. Добрич. Посетете! Изберете българските производители!

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*