За 18-та поредна година в Добрич се провежда Националното изложение на производителите под новото си мото „С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“!
35-то издание на форума се провежда на открити площи до хотел „България“, от 21 до 26 май, а участващите над 40 фирми от цялата страна представят своите най-нови стоки и колекции за сезон Пролет – Лято ‘2018.
Повече от 18 години изложението се провежда във формата „Празник на открито за цялото семейство“, с насоченост към крайния потребител, предпочитащ родното производство. И тази година всички почитатели на българската мода ще имат възможността да избират между актуални модели и колекции, представени директно от техните дизайнери и производители и да се потопят в атмосферата на празничното пазаруване.
Не са за пренебрегване и специалните панаирни отстъпки и промоции на сезонни стоки на щандовете на изложението. А, за търговците и собствениците на магазини в Добрич, остава възможността за директна връзка с производители и дистрибутори на български стоки и доставки на едро.
„С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО“ продължава до 26 май (събота) с покана за посещение към всички граждани и гости на Добрич. Посетете! Изберете българските производители!

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*