Изключително признание получи Детски музикален театър „Дея“ в Добрич, с ръководител Лана Анцаридзе. Съставът заслужи всички награди в категория „Театрално изкуство” при участието си в 10-тия Международен детски фестивал „Млади таланти”, който се проведе в Националния дворец на децата в София.
Талантливите деца от театър „Дея” представиха мюзикъла „Хотел Трансилвания“ и заслужено получиха Голямата награда за мюзикъл, награда за режисура на Лана Анцаридзе, както и три индивидуални приза за актьорско майсторство на Александър Танев, Димитър Димитров и Ванеса Георгиева.
Какво е чувството да получиш Голямата награда сподели Лана Анцаридзе. Допълнителна награда за театър „Дея” е оценката на журито. Тримата наградени с индивидуални призове за актьорско майсторство смятат да продължат и професионално да се изявяват на сцената. Александър Танев изпълнява в мюзикъла ролята на Джонатан.
Театър „Дея” получи ощe една награда – покана за участие в творчески ваканции „Хайде да творим заедно”. Мюзикълът “Хотел „Трансилвания” ще бъде представен и на Гала-концерта на лауреатите на фестивала на 3 юни в НДК.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*