Община Добрич стартира на 23 април традиционната инициатива за пролетно почистване, която ще продължи до 29 април, включително, под мотото: „Почистваме своя свят, за да живеем красиво“. Включете се като заявите участие в стаи № 419 и № 420 в сградата на общината, на тел.: 058/ 604 573, като посочите район на почистване, числеността на вашия екип, телефон и лице за контакт.

Приканват се гражданите, учебните и здравни заведения, търговски обекти, фирми, производствени предприятия, организации и институции на територията на общината да вземат участие в инициативата, като почистят от трева и отпадъци, прилежащите територии към жилищни сгради и еднофамилни къщи, производствени сгради, паркинги, държавни и общински учреждения, паркове, детски и спортни площадки, градинки, междублокови пространства, крайпътни зони и чешми или замърсени територии в околностите на населените места.
Общината ще осигури чували и ръкавици за всички регистрирани участници. подробности за кампанията можете да научите от сайта на общината.aa

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*