Община Добрич организира кампания „Бъди здрав” за трета поредна година. Посланието е поне за ден, за час или минута, всеки гражданин да се замисли за своя начин на живот – дали се движи достатъчно и дали се храни здравословно.
Седмицата, в която се провежда кампанията е наситена с различни прояви. Пред скейт парка в градската градина е организирана алея на здравето. Там са подредени послания, които ще напомнят на гражданите какво наистина значи здравословния начин на живот. Желаещите да се включат в кампанията се увеличават с всяка изминала година. В първия ден на кампанията в градския парк беше организиран и Здравен пункт за измерване на кръвно налягане и кръвна захар. Станимир Иванов е един от първите, които се възползваха от безплатната услуга.
В рамките на кампанията ще бъдат проведени множество спортни мероприятия, презентации, изложби, беседи и витаминозни празници в детските ясли. Предвидени са още безплатни медицински прегледи от различни специалисти и забавни мероприятия за повишаване на двигателната култура.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*