Ваканцията за всички училища в добричко се удължава до края на седмицата. Пътната обстановка в областта остава тежка. И днес имаше закъсали автомобили, заради виелиците и заледяването по пътните настилки.
Тежка остава пътната обстановка в област Добрич след интензивните валежи от сняг днес и силният североизточен вятър. 36 машини почистват всички направления, съобщават от Областния щаб за защита на населението. Видимостта обаче е ниска, а шофирането изключително затруднено, заради виелиците и преспите.
Красимир Димитров е шофьор на ТИР и преди 2 дни е тръгнал със стока от Силистра. Пътят за Варна и днес беше отворен само за леки коли. Всички останали пътища от републиканската мрежа бяха отворени за кратко преди обяд, но поради влошаване на обстановката след 13.30 часа, отново бяха затворени. Общинските пътища в региона са трудно проходими или затворени. Към момента няма бедстващи селища – възстановява се електрозахранването в 3 населени места, без вода са 4 села в общините Шабла и Каварна.
Заради лошото време, министърът на образованието удължи ваканцията на всички учебни заведения в областта до края на седмицата. Занятията ще бъдат подновени на 6 март.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*