Простреляха с въздушна пушка мъж на улица в Каварна. Крадец нарани с нож домашни животни. Повече вижте в криминалната ни хроника.
58-годишен мъж от гр. Каварна е прострелян в ръката с въздушна пушка, съобщават от Областна дирекция на МВР.
Сигналът е подаден на 17 февруари около 22.00 ч. в РУ Каварна, от дежурен лекар в спешната помощ. Установено е, че около 19.00 ч. мъжът се е движел пеша по ул. „България“в морския град, чул шум от пукане и усетил болка в лявата ръка, прибрал се в дома си. Около 22.00 часа посетил Спешния център на болницата Каварна, след прегледан е и е установено, че има сачма в кост на лявата ръка.
От полицията съобщават още, че неизвестен крадец наръгал с нож теле и прасе в каварненското село Белгун. Собственикът на животните подал сигнал в полицията на 18 февруари. По думите му през нощта неизвестен и проникнал в стопанския двор на къщата му, който бил незаключен и изкарал животните. В последствие те били намерени – телето в дере на около 300 метра от местопроизшествието, а прасето в кочина в стопанския двор. И двете животни имали наранявания от удари с нож в областта на врата.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*