Парапетът на моста по булевард „Добруджа“ падна по време на бурята миналата седмица. Мястото е опасно за пешеходци, въпреки, че са поставени прегради.
Парапетът паднал в четвъртък по време на силния вятър. Предпазната ограда на моста лежи на тротоара, а мястото е опасно за пешеходци, тъй като те са принудени да вървят по пътното платно. От община Добрич вече са сложили заграждения, за да информират хората, че не бива да се минава пеш по този участък.
Всяка една от носещите колонки на парапета ще бъде обработена против ръжда.
В момента на мястото е опъната сигнална лента. Мостът и парапетът са на повече от 30 години и повредата разкрива, че закрепването не е било замислено достатъчно сериозно, коментира още арх.Коларов.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

2 коментара

  • Мостът и парапетът са на повече от 30 години и повредата разкрива, че закрепването не е било замислено достатъчно сериозно, коментира още арх.Коларов.Вие не можете да го боядисате за 30 години.

    • Тези прегради там са сложени от няколко години, понеже е по-лесно вместо да се ремонтира там и участака е наклононен. На някой джоба трябва да се пълни а не да е безопасен и красив градът.