Училище за креативни хора ще бъде открито в Добрич. Инициативата е дело на фотографът и художник Димитър Христов, създал кориците на над 30 книги на най-големите издателства в Европа и САЩ.
„54ka – Училище за креативно мислене“ отваря врати в Добрич. Целта е създаването на едно общество от креативни хора, в което да цари атмосфера на взаимно вдъхновяване. Инициатор за създаването на училището е фотографът и художник Димитър Христов – 54ka.
Училището за креативно мислене е отворено за хора от всички възрасти – от деца до утвърдени творци. Няма ограничения и в сферите на изкуството, с които се занимават – визуални, приложни и др.
Инициаторът Димитър Христов е завършил Националната Художествена Академия. Занимава се с графичен и уебдизайн, фотография, изобразително изкуство и др. Автор е на двутомния фотоалбум антология „Конете“. Много от най-големите издателства в Европа и САЩ се довериха на добричлията и той е създал над 30 корици на книги. Началото на училището е на 19 януари, от 19.00 часа, в клуб „The Maze“. Сбирките ще се провеждат ежеседмично, всеки петък.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*