Полицията задържа група от четири непълнолетни криминално проявени момчета от Каварна. Те са уличени в извършването на множество кражби. Три от тях били заловени след полицейска акция вчера, след като откраднали от барче на компютърна зала храни и безалкохолни напитки за 70 лева.
Полицаите установили, че тримата и техен съучастник са откраднали пари и кутии цигари от магазин за хранителни стоки в морския град. Оказало се, че те са извършили още 4 престъпления. разбили алуминиева врата на склад за търговия с плодове и зеленчуци и се опитали да отмъкнат вещи от помещението. разбили с камък входна врата на магазин за хранителни стоки и откраднали 70 лева и цигари.от нефункциониращ бетонен възел задигнали захранващи кабели.разбили вратата на склад на магазин за хранителни стоки в Каварна и взели 100 лева.
От полицията съобщават още, че вчера малко след 18 часа в Добрич неизвестен е издърпал торбичка с протмоне, лични документи и сума пари от жителка на града. От там информират още, че шофьорка на Ауди оставила необезопасен автомобила си при почистване от сняг, колата потеглила и я съборила. Водачката е настанена за наблюдение в МБАЛ Добрич без опасност за живота с охлузни рани по главата.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*