Всички млади таланти на Добрич получили престижни национални и международни награди през отиващата си година излязоха на една сцена снощи. Публиката се наслади на изпълненията на 25 състава и индивидуални изпълнители прославили името на нашия град.
20 – то издание на концерта „Дарования“ се спроведе снощи в зала „Добротица“. Най-ярките и талантливи изпълнители на Добрич,подариха на публиката малка част от своя пъстър и изпълнен с вдъхновения свят. На една сцена излязоха представителната фолклорна танцова студия „Добруджа“получила признание от Световния фолклорен фестивал в Кипър, спортен клуб „Алексия“, извоювал златни и сребърни медали от Световното първенство по танцово изкуство в Хърватия, фолклорен ансамбъл „Добротица“, спечелил първа награда на фолклорно надиграване във Варна, талантите на артцентърът „Палитра“, балетна формация „My Dance”, студиото за поп-рок певци „Сарандев“, детската музикална школа „Доминанта“ и други. Организатори на събитието са Община Добрич и Ротари клуба в града.
Постиженията на младите таланти през годината по традиция са описани и в книжката „Дарования“, която вече излезе от печат.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*