Над 40 български компании представят своите най-нови стоки и модели – дамска и мъжка конфекция, трикотаж и бельо, спортни облекла, чанти и кожени изделия, детски стоки, авторска бижутерия и аксесоари, стоки за бита, билкови продукти в 34-то издание на Националното изложение на производителите „Български панаир на модата”. Той се провежда до събота, вкл., на обичайното си място – паркинга на х-л „България” и традиционно се радва на висока посещаемост. Фамилия Николови открива по нещо за всекиго от членовете на
Боянка Николова залага на качеството на българските стоки. Иванка Недева от село Стефан Караджа случайно е попаднала на панаира в дните на провеждането му, но пък направи неслучаен, макар и труден избор на щанда за чанти и раници. 7-годишният Калоян и 8-годишният Николай вече имат с какво да се похвалят на съучениците си на 15-ти септември.
Участие в панаира на модата вземат производители, занаятчии, търговци и предприемачи – водещи български фирми от цялата страна, като някои от тях се представят за първи път в Добрич. За собствениците на магазини и местни търговци остава възможността за директен контакт и покупки на едро от участващите фирми – производители и дистрибутори на български стоки и директни вносители от ЕС.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

1 коментар