Народните представители от ГЕРБ от 8-ми МИР – Добрич Пламен Манушев и Живко Мартинов отчетоха свършеното за региона и изпълнението на поетите ангажименти 3 месеца след изборите. Започна рехабилитацията на пътя Варна – Добрич – Кардам, отбеляза Мартинов. Есента ще започне ремонт и на пътя Добрич – Албена.              В края на месеца ще бъде направена първа копка по проекта за водния цикъл на Добрич. Предстои в града да бъдат санирани 36 блока.
Водят се разговори с министъра на МОСВ Нено Димов държавата да поема 80% от санкцията по проекта за депото в Стожер, която е в размер на 4 300 000 лева – сума, непосилна за Община Добрич.
Вицеадмирал Пламен Манушев коментира финансовата стабилност на страната и изплатените в петък от правителството близо 2 милиарда лева от външния дълг на държавата. Така той пада от 29% от БВП в края на миналата година до 25% , което нарежда България на водещо място в Европа по тази показател. Това показва, че държавата е финансово стабилна, категоричен е Пламен Манушев

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*