КК „Албена” отказва достъп до плажа на деца, почиващи във вилна зона „Фиш Фиш”. Това сигнализира Цветелина Николова, изпълнителен директор на „Ученически отдих и спорт” ЕАД към Министерство на образованието и науката.
За да стигнат до плажа, децата от години минават по пътека, която поддържат постоянно. Преди няколко дни обаче тя е преградена с ограда и врата с катинар.
Преди няколко дни е получен и отговорът.
В момента деца се водят до плажа с транспорт, който обаче оскъпява престоят им драстично. Ако проблемът не бъде решен базата се обрича на затваряне, категорична е Николова. След дадената вчера пресконференция от  Изпълнителния директор на „Ученически отдих и спорт“ ЕАД Цветелина Николова, по инициатива на „Албена“ АД е проведена среща с изпълнителния директор Красимир Станев. „Албена“ АД няма да предоставят достъп да вратата на пътеката за плажа, но ще осигурят транспорт до края на сезон 2017г. за летуващите деца в почивна база „Фиш Фиш“ Албена“ . От следващата година Дружеството следва да оскъпи почивката на летуващите, включващ се и транспорт до плажната ивица!“

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*