Благотворителен концерт „Живот и усмивка за Дани!“ ще се състои на 29 април от 18.30 часа в Органова зала в Добрич. Инициативата е в подкрепа на Йорданка Петкова, на която предстои лечение от раково заболяване в чужбина.
Йорданка Петкова е на 40 години, майка на две деца. През май м. г. й е направена операция за злокачествен карцином на млечната жлеза. След извършените химиотерапия и лъчетерапия, през март т. г. заболяването се завръща. Сега са необходими средства за лечение в чужбина. Затова близки и приятели организират благотворителен концерт.
Теодора е една от майките, чиито деца посещават предучилищната група заедно с малката дъщеря на Дани. Те са активни в опита си да помогнат:
„Посланието е да помогнем на една майка да си отгледа децата. Иска да ги види като абитуриенти, като булки – две дечица, които имат нужда от нея. Едното е на 6, другото на 15 и точно сега имат най-много нужда от нея. Призоваваме всеки който може да помогне, да й дадем шанс. На нея й се живее. Това ми е много мъчно, като каже, че просто й се живее и иска да си види децата.“
Концертът ще е със специалното участие на фолк звездата Галин и на деца-таланти от Добрич и Балчик. Входът е 6 лева, а всички набрани средства ще бъдат преведени по сметката на Дани.

PeyPal: jordana_1977@abv.bg

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*