Ремонтните дейности по републиканската пътна мрежа ще стартират в началото на април, съобщават от областна администрация. В края на април или началото на май ще започне и дългоочакваната му рехабилитация.
От 1 април 2017 г. Областно пътно управление ще започне изкърпване на дупките по пътищата между Добрич-Албена, Генерал Тошево – Каварна – Балчик, Камен бряг и Добрич-Житница-Балик. През пролетта са предвидени още отводняване и ландфаштно оформление, които включват и оформяне на канавки, почистване на отводнителни улеи и водоскоци, подравняване на банкети. Те ще бъдат извършени в отсечките от Добрич към Балчик, Албена и Крушари, Каварна – Балчик- Оброчище, Крушари – Оногур – Добрин и Жегларци-Тервел-Честименско; Конаре-Белгун; Дропла-Генерал Тошево и Методиево-Преселенци. Изсичане на храсти и оформяне на корони на дървета ще се извършат през април по пътищата между Добрич-Балчик, Дуранкулак и Албена, Генерал Тошево,Кардам, Балчик, Каварна и Методиево-Преселенци.
Припомняме, че текат процедури по обжалване на ремонта на отсечката Добрич – Варна, който включва и околовръстен път. Те ще приключат в началото на април и в края на същия месец или началото на май ще започнат дългоочакваните реални ремонтни дейности.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*