С амбицията сме не просто да спечелим тези избори, с амбицията сме да управляваме, заяви в  Каварна водачът на листата на БСП в област Добрич Красимир Янков. „В тази зала ние събрала Родината“, заяви той.
Красимир Янков представи листата с кандидатите за народни представители от осми добрички избирателен район. „Нужна ни е убедителна победа, с която твърдо и решително да изпълним платформата, която сме подготвили“, заяви Николай Колев – втори в листата. Даниел Йорданов каза, че на 26 март ще празнува двоен празник победата на БСП и рожденния ден на сина си.  „Нека на тези избори всички заедно да докажем, че Община Каварна е червена“, заяви Мая  Димитрова – областен и общински председател на БСП. Тя призова на 26-ти март всички граждани да гласуват за БСП и за промяната. Бяха представени още кандидатите за депутати  Светлин Колев, Кольо Колев, Дариела Вълканина, Боян Серкезов и Желка Керанова.
Представянето на листата започна с изпълнение на химна на България и приключи с концерт на група „Грамофон“. Сред официалните гости на представянето на листата беше кмета на Каварна Нина Ставрева.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*