Поискай промяната“ под това мото ще премине кампанията на БСП за 44-я парламент на България. Снощи в препълнената зала на НТС в Добрич тя беше официално открита. Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания в Добрич. Събитието започна с химна на България изпълнен от Моника Ганчева.
Водач на листата на червените в осми многомандатен избирателен район е Красимир Янков. „Политиката, с която БСП иска да промени България, е политика с лице към хората“, заяви той. Бяха представени и следващите в листата кандидати. „Отново сме заедно и отново пред избори, от които зависи съдбата на България“, заяви Мая Димитрова, председател на БСП в Добрич. Пред членовете и симпатизантите на БСП бяха представени още Николай Колев, Даниел Йорданов, Светлин Колев, Михаил Михайлов, Здравко Здравков, Кольо Колев, Дариела Вълканкина, Боян Саркизов, Владимир Начев и Желка Керанова.
„Необходима е нова концепция за ново бъдеще на България, което да се осъществи от партия, съчетала опита на кадрите и енергията, мотивацията и желанието“, каза още Красимир Янков. Обръщаме се към народа си за подкрепа“, заяви той. Събитието завърши с изпълнение на „Моя страна, моя България“, бурни аплодисменти и заявка за победа с бюлетина номер 10 в десетката.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*