Драгомир Цукев ще води листата на „Нова Република“ в Добрич. Той е безпартиен, живял е 9 години в САЩ, има богат опит като учител по английски и френски език, преподава в гимназия „Райко Цончев“.
74 души учредиха „Нова Република“ – Добрич и номинираха петима кандидати за народни представители в предстоящите предсрочни парламентарни избори. Листата беше подредена с тайно гласуване, при което най-голяма подкрепа събра Драгомир Цукев. Той е учител във Висше училище по мениджмъмт и Частна профилирана гимназия по туризъм и предприемачество „Райко Цончев“. Работил е като учител в ЕГ „Гео Милев“ и в САЩ.
Цукев има ясна визия каква реформа трябва да се извърши в българското образование, защото е поддръжник на тезата, че за икономически растеж най-важен е човешкият фактор.
Втори в листата на „Нова Република“ в област Добрич ще бъде Мирослав Георгиев, на 38 години, с висше икономическо образование, общински председател на Демократи за силна България. Следват Ивайло Евдокимов – на 47 години, инженер, Милена Керанова – на 47 години, със собствен бизнес и Тодор Моралийски – агроном, председател на БЗНС Никола Петков в Добрич.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*