В социалните мрежи е качен клип на крадла, посегнала на дарителска касичка за лечението на 10-месечно бебе. Наглото посегателство е станало в добричка аптека, а собствениците на обекта се надяват жената да бъде открита, за да върне парите.
Мирослава Люцканова е потресена от неописуемото злодейство, затова решава да разпространи видеозаписа от охранителните камери в аптеката си. Фармацевтът споделя, че в края на м.г. с радост откликва на молбата за помощ, отправена от близки на малката Александра и веднъж вече е предала сумата от пълната касичка. Второто дарение обаче е откраднато. Оказва се, не само то. В още 2 обекта, в близост до аптеката са задигнати касичките за Алекс, както и за дванайсетокласник от финансово-стопанската гимназия в Добрич. Жалби в полицията не са подавани, защото никой не знае какви са сумите, събрани в дарителските кутии.
Люцканова се надява, че разпространеният в социалната мрежа видеозапис ще помогне да бъде открита крадлата и да се върнат средствата. Общата сума, необходима за лечението на малката Александра, е 250 000 долара.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*