Коледният концерт на Студио „Сарандев” при Младежки център Захари Стоянов в Добрич, събра много почитатели на поп музиката точно в навечерието на Рождество Христово. Сценичната изява премина под мотото „Коледно вълшебство сътвори”, по едноименната песен, създадена от младите таланти на Добрич преди броени дни.
Коледният концерт на Студио „Сарандев” беше завладяващ. Талантливите поп изпълнители на Младежки център – Добрич с вокален педагог Елена Карабельова се представиха пред многобройната публика с поредица от български и чужди хитове. Прозвучаха песни на Любо Киров, Графа, Васил Найденов, Деси Добрева, Нели Рангелова, Мария Илиева, Шон Мендес, Адам Ламбърт, Лара Фабиан, Адел, Джъстин Бийбър, Джъстин Тимбърлейк, Деми Ловато и др. Зрителите имаха възможност да се насладят на богата палитра от певчески гласове, на заредени с младежки порив емоционални изпълнения, на добър саунд и сценично осветление.
Прозвучаха и дуетни изпълнения, както и акустични версии на песни с акомпанимент на китара. На сцената се изявиха и невероятните танцьори от хип-хоп формация “NNS CREW” при Младежки център – Добрич с ръководител Миглена Георгиева.
В края на концертната програма прозвуча песента „Коледно вълшебство сътвори”, която младите изпълнители от Студио „Сарандев” създадоха по текст на осмокласничката Татяна Иванова, във връзка с инициативата на Младежки център „Напиши песен за Коледа”. Тази финална песен събра на сцената всички певци на Студиото и бе специален поздрав към гостите в залата с пожелание за „вълшебна, изпълнена с мир и любов Коледа”!

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*