В спортна зала „Добротица“ се проведе Коледният концерт “Дарования” снощи. В него се представиха даровитите деца и младежи на Добрич. Един богат и наситен с много емоция празник, съчетал различни музикални и танцови жанрове. Инициативата е на Община град Добрич и Ротари клуб.
Добрички музикални таланти, спечелили фестивални награди през годината на национални и международни конкурси се събираха на една сцена в града снощи. Концертът „Дарования“ се проведе в спортна зала „Добротица“. На събитието присъства и кмета на града Йордан Йорданов. Фолклорни състави, изпълнители на класическа музика, хорови формации, поп-рок певци и други, се представиха на сцената.
От 1997 г. по традиция в навечерието на Коледните и Новогодишни празници в нашия град се провеждат концертите от художествения проект „Дарования“. Организатори са Община град Добрич и Ротари клуб Добрич. Идеята е да се срещнат на голямата сцена утвърдени изпълнители с младите таланти на Добрич. В поредица от концерти се представят изпълнители и състави от всички жанрове на музикалното и танцово изкуство – лауреати на национални и международни конкурси и фестивали, носители на престижни награди.ус, в който в момента се помещават стационарни отделения.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*