4 фирми, събрали най-много харесвания в страницата на Областен информационен център – Добрич за изпълнени от тях проекти, бяха наградени. На церемонията присъстваха партньори на центъра през годините, представители на местната власт и на фирмите, включили се в кампанията „Успешни Заедно“.
С награждаването беше отбелязан 5-ият рожден ден на Мрежата от областни информационни центрове в България. Екипът на ОИЦ – Добрич беше поздравен от областния управител и кмета на града.
Ръководителят на центъра Геновева Друмева съобщи, че през изминалите 5 години експертите на ОИЦ – Добрич са организирали и провели близо 170 публични събития, в които са се включили над 5 700 души. С помощта на центъра са реализирани и множество проекти за бизнеса. Победител в кампанията е фирма „Сребрист бряг“ от Балчик, чийто проект е събрал най-много харесвания.
На второ място в класацията е фирма „Булмат” с проект за модернизация на производството. След нея се наредиха Клъстер „Кулинарни изкуства и гостоприемство“ – Добрич и фирма „Металагро”.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*