По инициатива на общинския съветник Илиян Станоев от ГЕРБ в събота, в Балчик, беше организирана благотворителна акция, за лечението на Ивилина Димова. Операция в чужбина е надеждата за 43-годишната жена отново да проходи. Към инициативата се присъедини целият общински съвет на Балчик, представители на ГЕРБ и младежката организация от Добричка област.
Професионалисти от клуб „Огледало – Спорт” – Варна проведоха безплатна тренировка на открито, за всички, които предават стара хартия за рециклиране. Целта е да се популяризира масовия спорт, да се повиши културата за разделно събиране на отпадъци, както и да демонстрираме, че всички ние заедно сме по-силни при решаване на проблемите, които ни заобикалят, заявяват организаторите.
Със средствата от продажбата на хартия ще бъдат закупени фиданки за озеленяване на града.
С дарение от депутатите от ГЕРБ Живко Мартинов и Румен Иванов, на Цветница младежите от ГЕРБ засадиха сто фиданки и различни видове цветя в паркови площи в морската зона в град Каварна и в селата Свети Никола, Българево, Раковски и Септемврийци.
По време на Великденските празници, ще бъде проведен втори етап от залесяването, а в средата на май – трети.
Преди това, Живко Мартинов проведе поредица от срещи с граждани, на които оказа съдействие за разрешаване на бизнес проблеми. Той осигури и мебели за две детски градини и ясли в сътрудничество с комплекс Албена.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*