40-годишен юбилей отпразнува днес Детска ясла „Пролет” в Добрич. На събитието присъстваха десетки гости, а сред официалните лица бяха кметът Йордан Йорданов, председателят на ОбС Иво Пенчев и съветници, зам.-кметът д-р Емилия Баева.
Възпитаниците на яслата, заедно с Пролетта демонстрираха съживяването на природата в най-красивия сезон с песни и танци, превъплътени в катерички, костенурки, патенца и маймунки.
В посланието се проследява развитието на детската ясла и върховите й моменти.
Детска ясла „Пролет” е традиция, с установено име и модерно заведение за отглеждане, и възпитание на децата, което придоби собствен профил и завиден авторитет, с вяра и надежда за по-добро бъдеще за децата на град Добрич, се казва още в посланието.
Кина Драгнева изрази дълбока благодарност на бившите си и настоящи колеги, на дарителите – бивши възпитаници на яслата и на настоятелството от родители.
Кметът честити рождения ден на екипа на яслата и им благодари, че се грижат за „нашето най-скъпо и безценно, нашето бъдеще – децата ни”. От името на общината, той подари конвектомат за по-вкусно и здравословно хранене на децата в яслата.
Плакети получиха педагогът Снежанка Алексиева и мед. сестра Пламена Лазарова. Отец Мирослав Енчев отслужи водосвет за здраве. Той пожела за много и благодатни години на децата и екипа на яслата.
Рожденият ден беше ознаменуван с пететажна торта и празнични светлини.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*