При изключителен интерес премина благотворителният концерт „Песента носи надежда, в подкрепа лечението на 12-годишния Александър Гешев. Детето страда от остра миелоидна левкемия и в момента се лекува в Германия.
В концерта взеха участие младите таланти от училището по изкуствата „Свети Климент Охридски“, балет Алексия, Арт Център Палитра, вокална група „Златно зрънце“, сдружение „Ръка за таланта“. Своята подкрепа оказаха и известни професионални изпълнители от нашия град. На сцената се представиха Нели Грегъри и дъщеря й Габи, народната певица Ивелина Колева, Диана, Милена,Матей и Краси, Пламена и Галя, Георги ,Стефани, Рая, Вики. Инициативата бе на фондация „Малки Ангели“. Оксана Иванова – председател на организацията прочете послание от родителите на детето
На финала всички участници в благородната инициатива излязоха на сцената и запяха заедно под бурните аплодисменти на публиката.
Днес комисия от фондацията пред нотариус трябваше да преброи събраните от концерта и продажбата на картички изработени в арт ателиетата на фондацията средства.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*