Мотивираха ме уверенията на новия кмет Йордан Йорданов, че ще имам възможността да реализирам идеите си, заяви Светослав Петров на въпроса защо се завръща в Добруджа 6 месеца след като напусна поста изпълнителен директор в клуба.
Той разясни какво точно ще бъде направено с отпуснатите от правителството 200 000 лева за ремонт на стадион „Пионер“ в Добрич.
Петров съобщи, че още от следващия сезон една гарнитура от школата ще играе в елитната група на България. Що се отнася до мъжкия отбор, привличането на 10 нови футболисти означава, че всичко е наред.
Отборът на Добрич се подсили с атакуващия халф на ЦСКА 24-годишният Владислав Узунов, двама от Ботев (Пловдив) – Християн Казаков на 22 г. и 19-годишният Владимир Айтов, двама от Калиакра – 30-годишният нападател Георги Станчев – Гонзо и 29-годишният халф Александър Попов, двама от най-големите таланти на Черно море – юношеските национали 18-годишните Николай Минков и Стефан Иванов, двама вратари – 18-годишният Злати Златев, който е бил в школите на ЦСКА, Спартак (Варна) и Черно море и се присъедини към отбора тази седмица и 25-годишният Николай Банков, който се завърна в родния клуб след успешна кариера по терените на А и Б група.
Оптимист е и ст. треньорът Радостин Димов.
Тази събота, от 14.00 часа, Добруджа приема Созопол в мач от 18 кръг на Б група. Входът за срещата на стадион „Дружба“ е свободен.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*