Легендарната група Queen и американската звезда Адам Ламбърт избраха българската инди рок група Jeremy? да подгрее дългоочаквания им концерт у нас на 23 юни, като част от фестивала Арена Музика. Бандата ще излезе на една сцена с легендарните музиканти и в Полша и Румъния.
Групата е създадена в Каварна от Ташо Колев – китара и Ерсин Мустафов – вокал и китара. Бандата вече твори в София и в нея има и музикант от град Добрич – Емилиян Бонев – бас и вокал. Първата банда на Емо е хитовата ученическа група Silence. Кариерата му продължава в една от най-известните родни групи PIF, а от там в Amoric в Ирландия. След завръщането му в България той се присъединява към „Jeremy?“. Четвъртият член на „Jeremy?“ е софиянецът Росен Ватев – на барабани.
Първи голям международен пробив групата постигна точно преди година. Песента й „Fake Fruits“ влезе в музикална телевизия номер 1 в света MTV. Хитът на Jeremy? се завъртя по MTV Adria, покриваща територията на Сърбия, Харватия, Македония, Словения, Черна гора, Босна и Херцеговина.
През тази година Jeremy? ще излезе на една сцена с легендарната рок група Queen и една от най-големите съвременни музикални звезди Адам Ламбърт в София, Полша и Румъния.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*