22-та Борса за семена и посадъчен материал на Добрички панаир беше открита днес в зала Добротица. Стартът на церемонията, по традиция, беше даден от представителна група на фолклорна студия при ансамбъл Добруджа. Гости и изложители бяха приветствани от изп. директор на панаира Звезделина Иванова и кмета на Добрич Йордан Йорданов.
Звезделина Иванова и Йордан Йорданов прерязаха лентата на изложението и му пожелаха на добър час с плисването на менче с вода.
Десетки бяха първите нетърпеливи посетители, които обградиха щандовете със стотици видове семена, посадъчен материал, торове, препарати, инструментариум, пчелни продукти и др. Борсата ще продължи до 6-ти февруари.
За съжаление тази година участниците са по-малко, заради липсата на външна изложбена площ, след ремонта на комплекс „Простор”. Това създава проблем за останалите изложения на Добрички панаир.
Звезделина Иванова подчерта, че Добрички панаир ще участва в конкурса, подготвян от общината, за създаване на Добрич Експо в бившата Резиденция.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*