Ден след като случаят във вход Б на бл. 22 в Дунавите стана публично достояние, водното дружество реагира и възстанови счупения катинар.
Във вторник следобед Телевизия Добрич и Добрич Онлайн запознаха своята аудитория с продължилата 5 месеца сага. На 20 август служители на ВиК – Добрич разбиват, без да предупредят собственика, мазе във вход Б на Дунав бл. 22, за да прокарат тръба през него към вход А във връзка с отделянето на общите водомери. След като свършват работата си, те оставят избата разхвърляна и отключена. Веднага е подадена жалба във ВиК – Добрича, но отговор няма. През декември потърпевшите напомнят за това. Обещават им отговор до 8 януари, но и на 19-ти от дружеството мълчат. Ние от своя страна направихме десетки опити да се свържем по телефона с директора на ВиК и да го запознаем със случая, но той отхвърляше нашите повиквания.
На следващия ден, часове след като новината достигна хиляди добричлии, 70-годишният собственик Трайчо Петров е бил посетен в дома си от работник на ВиК и получил дългоочаквания катинар. Вчера на място са отишли и представители на ръководството на дружеството, за да поднесат извинения за случая от преди точно 5 месеца. Те са обещали и писмено извинение.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*