От информация в сайта на ВИК Добрич става ясно, че поради технически причини и неспазване на дисциплина на служители, в кв. „Добротица“ е нарушено водоподаването преди два дни. След около 24 часа аварията била отстранена, а виновните служители наказани. От информацията не става ясно обаче, как точно са се провинили работниците. Направихме многократни опити да се свържем с управителя на дружеството, инж.Петър Калчев, но телефонът му остана безмълвен. В тази връзка репортерите на телевизия „Добрич“ върнаха лентата назад и си спомниха как преди няколко години, бившият шеф на ВИК Добрич Дамян Калчев наказа екипа, който се опита да излъже че е отстранил авария през почивни дни и дори служителите бяха получили допълнителни средства за извънреден труд. Журналистически екип доказа тогава, че работниците изобщо не са ходили на място, а там нямаше й следа от ремонтна дейност. Дали сега се случва същото не е ясно.
Отново от сайта на ВИК Добрич разбираме, че за екипа на дружеството е важно обществеността в региона да е запозната с основните насоки в дейността му. В тази връзка ние питаме – как ще се случи това след като вик шефът не си вдига телефона повече от 24 часа и след като в сайта няма посочен нито един телефон за контакт освен този на дежурния диспечер?

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

1 коментар

  • Мариана 4 години ago

    Много ми е интересно как толкова рязко са се стреснали за кв Добротица,че 24ч са нямали води,колко бързо могат да се санкционират екипите на ВИК , та чак да се достигне и до отстраняването на шефа. Коя млада дама или господин са се оплакали,то задължително ще да е някой ,който има връзки тук таме и са ги сплашили,а ние които сме по-нисше стоящи,нямаме връзки ни претупвате. Знаете ли,че от две години на булевард Русия няма налягане? А знаете ли че родителите ми не могат една пералня да пуснат,а жалбите всичките ,които бяха изписани? Какво се случи с тях- явно нищо! В 21ви век ли живеем? Да не можеш да влезеш да се изкъпеш,но за сметка на това може да ти се наводни къщата с 1,70м вода ,заради замърсените канали!