За трета поредна година под егидата на Българска билярд федерация ще бъде излъчен отборен шампион по билярд на област Добрич. Спорът е между двата клуба в региона, които са членове на федерацията и чиито състезатели участват на републикански и международни турнири – „Mystery Club“ – Добрич и „No Limit Billiard Club“ – Каварна.
Отборите ще бъдат съставени от по четирима билярдисти. Всеки от тях ще изиграе два мача на сингъл и един на двойки на разменен удар. Битката за билярдна Добруджа ще бъде в дисциплините осма и девета топка.
Билярд клубът в хотел „България“ в Добрич за трета поредна година залага на Димитър Узунов и Руслан Тодоров. Новите имена в отбора са 18-годишните Мартин Иванов и Мартин Боев. Преди дни те станаха градски шампиони за годината на двойки, а Мартин Иванов се класира първи в годишната ранглиста на база на ежемесечните турнири на осма и девета топка в клуба.
Най-добрите щеки на областта ще премерят сили в неделя, 20 декември, в „No Limit Billiard Club“ – Каварна. Началото на мачовете е в 11.00 часа, а новият шампион ще стане ясен в късния следобед.

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*