Камарата на частните съдебни изпълнители от Добричка област отбеляза снощи 10- годишнина от създаването си. „Ние отчитаме трудностите от професионално естество, отбелязваме и постигнатите успехи“, заяви водещият на събитието Георги Тенев.
155 милиона лева са събрали 6-мата частни съдебни изпълнители с район на действие Окръжен съд Добрич, като образуваните дела от 2006 година до сега са 34 000.
Частните съдебни изпълнители поеха инициатива, като учредиха награди на 10 талантливи деца в неравностойно положение, които ще бъдат връчени на 24 май следващата година.
На празничното събитие присъстваха председателите на всички съдилища в областта с изключение на РС Каварна, които изпратиха поздравителен адрес, на прокуратурата, шефа на ОД МВР, пътна полиция, на държавните съдебни изпълнители, банкери и други.

Категория:

НОВИНИ

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

1 коментар

  • Силвия 4 години ago

    Бравооо хранете банките в България. Ако може и по- високи лихви да понесе българина ,още по-добре, световната банка ще е много доволна, а ние да му мислим в тая държава. Нема такава държава…………..(((((