В управлението на Добрич трябва да влязат нови хора с ясни послания и ангажименти, които знаят как да бъдат постигнати и могат да ги изпълнят, в това е възраждането на града, заяви кандидатът за кмет от Атака Атанас Атанасов на среща с мениджърския екип и работници на „Добруджански хляб“. Тя се състоя днес в конферентната зала на хлебозавода.
Атанас Атанасов припомни каузите за които се бори в последните 8 години като общински съветник и наблегна на развитието на бизнеса от програмата си „Бъдеще за Добрич“.
Драгомил Георгиев – кандидат за общински съветник от гражданската квота на Атака заяви, че образованието трябва да е тясно обвързано с практиката, за да имаме млади, подготвени кадри.
Бъдещият кмет на Добрич трябва да бъде широко скроен човек, който води постоянен диалог с хората от всички сфери, подчерта Атанасов.
Атанасов заяви, че и при сега съществуващите предприятия чрез публично-частно партньорство могат да се развиват нови дейности и да се създават по 100 работни места годишно, стига кметът да е диалогичен и инциативен.

Категория:

НОВИНИ

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

1 коментар

  • За какви работни места говори мистър,,Атанасов ГРУП,,Я да видим каква работа се предлага на бензиностанцята му…. http://www.dobrichonline.com/?com=offers&op=show&id=15273.Браво Атанасов!!!!Ти такива места ли ще отваряш!?…..Работно време,почти живееш на работното си място….а заплащането е,,много добро,,ТИ СИ КМЕТА!!!!!