С тържествен водосвет кандидатът за кмет Милко Пенчев и кандидатите за общински съветници от АБВ откриха днес предизборната си кампания в Добрич. Архиерейският наместник иконом Иван Дойчев направи освещаване и на знамето на политическата партия.
След церемонията Милко Пенчев подари билети за театър на пенсионери от Дом „Стари хора“. С този благотворителен жест започна кампанията на ПП „Алтернатива за Българско Възраждане“.

Категория:

НОВИНИ

Коментари

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

*

2 коментара

  • Михаела 4 години ago

    Големи градоначалници ще имаме, ако дойдат тези на власт. Имах „честта“ да обслужвам русата дама, вляво от г-н Милко Пенчев, в един ресторант. Беше хладна, лятна вечер, а ние предлагаме одеалца, както на повечето места, но по стечения на обстоятелствата имахме само няколко. Когато тя ме помоли за едно, веднага и бе дадено. Помоли за второ, за да си завиела краката – също и бе дадено. В един момент, когато майка с малко дете, също от гостите на заведението, ме помоли за одеало за 4-5 годишното си детенце и нямаше други, трябваше да поискам едното от тази „МИЛА“ руса дама, чието име не знам. Отивайки при нея, обяснявайки и как стоят нещата, питайки я дали е възможно да го сподели с малкото дете, нейният отговор беше, цитирам: „Ама защо от мееен?!“ с изненадана реакция, пийвайки си от чашата вино. От реакцията и струеше егоизъм. И така цяла вечер бе завита с 2 одеала, докато детето бе завито с прозрачно-тънкия шал на майка си.
    Та, мисълта ми е какво мога АЗ като гражданин да очаквам от тези хора, при положение, че в такава елементарна ситуация тя се отнесе по този начин, не с възрастен, а с ДЕТЕ?!

    • Катя Маринова 4 години ago

      Мерси. Уволнените работници имат достатъчно време да пишат злобни коментари за приятелския кръг на бившите си работодатели. Претенциите на децата, стъпващи на трудовият пазар без професионална подготовка и родителското обгрижване , ги превръща в недоволни критикари, затворени за житейската мъдрост. С удоволствие ще поканя младата дама да и помогна да си намери работа или да си поговорим за майчинството и човешкото отношение към деца и възрастни.